Gastenboek

Beste bezoeker, laat hier graag je bericht achter.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Paul LEROUX, 18. feb, 2019
Hallo, ik ben iemand die internationale leningen aanbiedt. Met een kapitaal dat zal worden gebruikt voor kortlopende en langlopende leningen, van 5.000 euro tot 50.000.000 euro voor alle serieuze mensen die het echt nodig hebben, is de rente belangrijk 2% per jaar huur ik leningen, onroerend goed, lening investering, lening voor de aankoop van een auto, lening om schulden te betalen, autolening, persoonlijke lening. Ik ben beschikbaar om mijn klanten tevreden te stellen binnen 24 uur na ontvangst van het aanvraagformulier.
Herinner me een serieus persoon niet
Meer informatie hier is van mij:

E-mail: Paulcredit48@gmail.com
E-mail:
Geschreven door Adelina, 6. jul, 2018
De tijd die je geniet van verspillen is geen verspilde tijd.
Geschreven door Kyra Philippi, 25. okt, 2017
Aanstaande zaterdag spelen we met het Prinsengracht Piano Quartet een prachtig concert in Haarlem. De locatie is jullie wel bekend: Gallerie Jansstraat 33, en we spelen het beroemde pianokwartet van Faure, een spetterend Spaans stuk van Turina en een lyrisch werk van de Engelse componist Frank Bridge. De locatie is low profile, gezellig en met een mooie vleugel. Het concert begint om 20:00 en kaarten kunnen worden gereserveerd bij mij of via de site van
Www.jansstraat33.nl

Groetjes, en hopelijk tot ziens!
kyra, altvioliste
E-mail:
Geschreven door Naomi, 7. sep, 2017
Ze zijn erg gul in het delen van zoveel info over een begrip dat heel simpel is, maar het kan moeilijk zijn voor een erg moe om het mooie werk te begrijpen!
E-mail:
Website:
Geschreven door Koorschool Delft, 16. aug, 2017
Geachte dirigent en zangers, geacht bestuur,
Een nieuw zangseizoen staat voor de deur en ook uw koor gaat binnenkort ongetwijfeld weer met heel veel noten aan de slag! Dé gelegenheid, leek ons zo, om (weer) bij uw koor aan te kloppen. We maken namelijk heel graag bekend dat Koorschool Delft ook het komend seizoen weer interessante workshops verzorgt; voor koren, ensembles en individuele zangers.
Al eens gedacht om gecoacht te worden door David Hurley? Tot voor kort was hij de eerste countertenor bij het wereldberoemde Engelse ensemble The King’s Singers. David Hurley heeft meer dan 26 jaar bij dit immens populaire mannensextet gezongen en geeft nu zijn fenomenale zangkennis en ervaring door aan koren en ensembles. Het weekend in september en november is al volgeboekt - opgave voor de reservelijst is mogelijk - maar in het weekend van 10 & 11 februari 2018 is nog een enkele plaats. Onder zijn leiding start in november ook een kopstemkoor, voor heren die de hoogste regionen van hun stem in willen zetten.
De beroemde Engelse componist en dirigent John Rutter verzorgt in oktober een zangweekend in Delft. Onder zijn bezielende leiding geeft hij zondag 8 oktober met een projectkoor een concert. Hiervoor zijn nog enkele kaarten te koop. Voor de workshop op zaterdag 7 oktober zijn nog enkele plaatsen.
En zo organiseren we nog meer workshops: in februari 2018 is dirigent Peter Dijkstra te gast, hij verzorgt twee avonden voor zangers en dirigenten.
Op de website is alle informatie te vinden: www.koorschooldelft.nl/volwassenen.
We verzorgen ook workshops en masterclasses op maat. Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt, mail ons gerust voor vragen over coaching en/of advies.
Organiseer als kooruitje eens een workshop met een dagje Delft. Onze prachtige leslocatie aan het Bagijnhof ligt op nog geen 5 minuten lopen van het centrum van Delft. We geven graag tips en advies.

Veel (koor)zangplezier en een vriendelijke groet,


Petra Weijers
E-mail:
Geschreven door Bonnyin, 17. jul, 2017
Bedankt voor uw geweldige werk en nuttige informatie op uw site!
E-mail:
Geschreven door annlucky, 5. jan, 2017
Blijf positief en gelukkig. Werken hard en geef niet op hoop. Sta open voor kritiek en blijven leren. Omring jezelf met vrolijke, warme en oprechte mensen.
Geschreven door Daisy, 23. sep, 2016
Leuke site
Geschreven door cecilia, 18. jun, 2016
Vandaag (18 juni 2016) benieuwd naar jullie optreden in t Rosenstock samen met Take it Easy... (jullie agenda geeft trouwens iets anders aan)
E-mail:
Website:
Geschreven door Marjolein Schulting, 14. sep, 2014
Sorry, email adres niet goed overgekomen
Marjolein.schulting@gmail.com
Geschreven door Marjolein Schulting, 14. sep, 2014
Hi Nice Workers, ik heb genoten van jullie concert vanmiddag tijdens de Haarlemse korendagen.
Jullie zijn geweldig gegroeid. Echt heel goed geworden.
Als er een jubileumconcert komt, kom ik graag weer luisteren of misschien eenmalig meezingen (?)
Marjolein
E-mail: